Lediga jobb - test -

Vi stödjer

info@blaq.se

Anmäl dig till vår kandidatbank

Du som söker jobb hos Blaq gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktyg.
Här kan du söka våra lediga tjänster eller om vi inte har någon tjänst som
passar dig kan du göra en spontan ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb finans

Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vårt aktuarieteam i Stockholm söker vi nu en result...Läs mer »
Middle Office-ansvarig till Landshypotek Bank Landshypotek Bank befinner sig i en spännande utvecklingsresa och söker nu en självgående och initiativrik middle...Läs mer »
Till Länsförsäkringar Bank söker vi en Kvalitetsansvarig som brinner för ett bra kundskydd och hög regelefterlevnad i vår bankverksamhet. Tj&aum...Läs mer »
Till Länsförsäkringar Bank söker vi en Privatekonom som brinner för att stötta våra kunder och länsförsäkringsbolag så de k...Läs mer »
Aon Nordic är ett av Nordens ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings...Läs mer »
Är du vår nya chef och som brinner för ledarskap? SEB erbjuder rätt kandidat en unik möjlighet att utveckla, driva och leda en specialistgrupp inom Capita...Läs mer »
Aon Nordic är ett av Nordens ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Finans och Fintech? Vi söker nu en Senior Managementkonsult som brinner för bank, fina...Läs mer »
Omnicom Media Group är en global nätverksbyrå med kontor i över 100 länder med 15000 anställda och börsnoterad på New York börsen. De...Läs mer »
Carnegie Fonder startade 1988 och har ett förvaltat kapital på 70 miljarder kronor. Det gör oss till en av landets största fristående fondförvaltare...Läs mer »
Kaptena erbjuder tillsammans med Danica Pension Sveriges första svenska försäkring för onoterade aktier och värdepapper. Kaptenas mål och vision &aum...Läs mer »
Till Länsförsäkringar Bank söker vi en IT-säkerhetsansvarig. Rätt person får här ett operativt ansvar för en funktion på stark t...Läs mer »
Vi söker en rekryteringskonsult med inriktning mot finansbranschen som kan förstärka vårt team....Läs mer »

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB
Engelbrektsgatan 9-11
114 32 Stockholm info@blaq.se Jonas Strimling
0739 88 39 05

Carl Tullberg
0700 92 39 05