Lediga jobb - test -

Vi stödjer

info@blaq.se

Anmäl dig till vår kandidatbank

Du som söker jobb hos Blaq gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktyg.
Här kan du söka våra lediga tjänster eller om vi inte har någon tjänst som
passar dig kan du göra en spontan ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb finans

Vi söker nu en konsult till en avdelning för Operativa Risker på en välkänd bank. Vi söker dig med 1-3 års arbetslivserfarenhet som kan starta ...Läs mer »
Vill du arbeta i ett växande entreprenörsbolag och har ett intresse för finansbranschen? Är du en målinriktad person som vill utvecklas på en p...Läs mer »
Drivs du av att använda dina kunskaper inom matematik och din analytiska förmåga till att göra smarta och bra affärer? Är du intresserad av bilar och...Läs mer »
Länsförsäkringar Bank söker nu en Penningtvättsanalytiker. Inom avdelningen AML/Governance, som bildades under 2017, sitter du i en central roll där d...Läs mer »
Mercer är ett av världens största konsultbolag med verksamhet i över 40 länder, över 20 000 anställda och huvudkontor i New York. Inom Mercer fin...Läs mer »
En senior möjlighet som inbegriper uppgifter på både strategisk och operativ nivå med ett nära samarbete med chefen för gruppen. Tillsammans med de...Läs mer »
Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vårt aktuarieteam i Stockholm söker vi nu en result...Läs mer »
Är du vår nya chef och som brinner för ledarskap? SEB erbjuder rätt kandidat en unik möjlighet att utveckla, driva och leda en specialistgrupp inom Capita...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Finans och Fintech? Vi söker nu en Senior Managementkonsult som brinner för bank, fina...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Fintech? Vi söker nu Managementkonsulter som brinner för bank och fintech. Du få...Läs mer »
Vi söker en rekryteringskonsult med inriktning mot finansbranschen som kan förstärka vårt team....Läs mer »

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB
Engelbrektsgatan 9-11
114 32 Stockholm info@blaq.se Jonas Strimling
0739 88 39 05

Carl Tullberg
0700 92 39 05