Lediga jobb inom bank, finans och försäkring.

Vi stödjer

info@blaq.se

Bli headhuntad

Blaq Group rekryterar kvalificerade tjänster åt många av Sveriges ledande aktörer inom bank, finans och försäkring. Genom att registrera ditt CV hittar vi dig när din specifika kompetens efterfrågas. Ofta råder det ett utbudsunderskott av viss kompetens när våra tjänster efterfrågas, vilket det kan vara svårt som arbetstagare att överblicka. Rätt profil vid rätt tillfälle innebär en sannolik skjuts framåt i karriären, och vi påbörjar alltid rekryteringsprocesser med vårt eget nätverk. Du ökar helt enkelt dina chanser att bli headhuntad.

Vi missar dig inte

Vi läser igenom alla ansökningar och har vi ett aktuellt uppdrag som matchar din profil hör vi av oss. Är din profil mycket aktuell tolkar vi din anmälan som en intresseflaggning för nya utmaningar och vi kommer höra av oss inom kort.

Du ansöker genom knappen nedan, vilket skapar en popup där du fyller i din information. Har du Linkedin kan du hämta din profilinformation direkt via en knapptryckning, annars kryssar du i dina kompetensområden samt bifogar ditt CV vilket tar cirka en minut.

Även bredare och mer juniora profiler är av stort intresse och var inte rädd att göra en spontanansökan!

Hjälp med rekrytering? Mer information här.

Lediga jobb finans

Vi söker nu en konsult till en avdelning för Operativa Risker på en välkänd bank. Vi söker dig med 1-3 års arbetslivserfarenhet som kan starta ...Läs mer »
Vill du arbeta i ett växande entreprenörsbolag och har ett intresse för finansbranschen? Är du en målinriktad person som vill utvecklas på en p...Läs mer »
Drivs du av att använda dina kunskaper inom matematik och din analytiska förmåga till att göra smarta och bra affärer? Är du intresserad av bilar och...Läs mer »
Länsförsäkringar Bank söker nu en Penningtvättsanalytiker. Inom avdelningen AML/Governance, som bildades under 2017, sitter du i en central roll där d...Läs mer »
Mercer är ett av världens största konsultbolag med verksamhet i över 40 länder, över 20 000 anställda och huvudkontor i New York. Inom Mercer fin...Läs mer »
En senior möjlighet som inbegriper uppgifter på både strategisk och operativ nivå med ett nära samarbete med chefen för gruppen. Tillsammans med de...Läs mer »
Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vårt aktuarieteam i Stockholm söker vi nu en result...Läs mer »
Är du vår nya chef och som brinner för ledarskap? SEB erbjuder rätt kandidat en unik möjlighet att utveckla, driva och leda en specialistgrupp inom Capita...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Finans och Fintech? Vi söker nu en Senior Managementkonsult som brinner för bank, fina...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Fintech? Vi söker nu Managementkonsulter som brinner för bank och fintech. Du få...Läs mer »
Vi söker en rekryteringskonsult med inriktning mot finansbranschen som kan förstärka vårt team....Läs mer »

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB
Engelbrektsgatan 9-11
114 32 Stockholm info@blaq.se Jonas Strimling
0739 88 39 05

Carl Tullberg
0700 92 39 05