Test -

Vi stödjer

info@blaq.se

Lediga jobb finans

Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vårt aktuarieteam i Stockholm söker vi nu en result...Läs mer »
Middle Office-ansvarig till Landshypotek Bank Landshypotek Bank befinner sig i en spännande utvecklingsresa och söker nu en självgående och initiativrik middle...Läs mer »
Till Länsförsäkringar Bank söker vi en Kvalitetsansvarig som brinner för ett bra kundskydd och hög regelefterlevnad i vår bankverksamhet. Tj&aum...Läs mer »
Till Länsförsäkringar Bank söker vi en Privatekonom som brinner för att stötta våra kunder och länsförsäkringsbolag så de k...Läs mer »
Aon Nordic är ett av Nordens ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings...Läs mer »
Är du vår nya chef och som brinner för ledarskap? SEB erbjuder rätt kandidat en unik möjlighet att utveckla, driva och leda en specialistgrupp inom Capita...Läs mer »
Aon Nordic är ett av Nordens ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Finans och Fintech? Vi söker nu en Senior Managementkonsult som brinner för bank, fina...Läs mer »
Omnicom Media Group är en global nätverksbyrå med kontor i över 100 länder med 15000 anställda och börsnoterad på New York börsen. De...Läs mer »
Carnegie Fonder startade 1988 och har ett förvaltat kapital på 70 miljarder kronor. Det gör oss till en av landets största fristående fondförvaltare...Läs mer »
Kaptena erbjuder tillsammans med Danica Pension Sveriges första svenska försäkring för onoterade aktier och värdepapper. Kaptenas mål och vision &aum...Läs mer »
Till Länsförsäkringar Bank söker vi en IT-säkerhetsansvarig. Rätt person får här ett operativt ansvar för en funktion på stark t...Läs mer »
Vi söker en rekryteringskonsult med inriktning mot finansbranschen som kan förstärka vårt team....Läs mer »

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB
Engelbrektsgatan 9-11
114 32 Stockholm info@blaq.se Jonas Strimling
0739 88 39 05

Carl Tullberg
0700 92 39 05