Test -

Vi stödjer

info@blaq.se

Lediga jobb finans

Vi söker nu en konsult till en avdelning för Operativa Risker på en välkänd bank. Vi söker dig med 1-3 års arbetslivserfarenhet som kan starta ...Läs mer »
Vill du arbeta i ett växande entreprenörsbolag och har ett intresse för finansbranschen? Är du en målinriktad person som vill utvecklas på en p...Läs mer »
Drivs du av att använda dina kunskaper inom matematik och din analytiska förmåga till att göra smarta och bra affärer? Är du intresserad av bilar och...Läs mer »
Länsförsäkringar Bank söker nu en Penningtvättsanalytiker. Inom avdelningen AML/Governance, som bildades under 2017, sitter du i en central roll där d...Läs mer »
Mercer är ett av världens största konsultbolag med verksamhet i över 40 länder, över 20 000 anställda och huvudkontor i New York. Inom Mercer fin...Läs mer »
En senior möjlighet som inbegriper uppgifter på både strategisk och operativ nivå med ett nära samarbete med chefen för gruppen. Tillsammans med de...Läs mer »
Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vårt aktuarieteam i Stockholm söker vi nu en result...Läs mer »
Är du vår nya chef och som brinner för ledarskap? SEB erbjuder rätt kandidat en unik möjlighet att utveckla, driva och leda en specialistgrupp inom Capita...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Finans och Fintech? Vi söker nu en Senior Managementkonsult som brinner för bank, fina...Läs mer »
Vill du arbeta med de största bankerna och de mest spännande bolagen inom Fintech? Vi söker nu Managementkonsulter som brinner för bank och fintech. Du få...Läs mer »
Vi söker en rekryteringskonsult med inriktning mot finansbranschen som kan förstärka vårt team....Läs mer »

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB
Engelbrektsgatan 9-11
114 32 Stockholm info@blaq.se Jonas Strimling
0739 88 39 05

Carl Tullberg
0700 92 39 05