Compliance Officer | SPP Livförsäkring | Rekrytering inom Finans.

Ansvarig Compliance Officer – SPP Livförsäkring AB

Observera att detta jobb som Compliance officer är tillsatt.

Ligger denna tjänst som Compliance Officer nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


SPP söker en erfaren och strategisk Compliance Officer till SPP Liv Fondförsäkring och SPP Livförsäkring. Rollen rapporterar direkt till styrelse och VD med placering i Stockholm City. I rollen ingår du i en nordisk koncernorganisation och rapporterar  operativt till Group Compliance Officer i Norge.

I rollen som Compliance Officer har man till uppgift att självständigt pröva frågor och ansvara för samordning och rapportering i frågor som rör regelefterlevnad. Funktionen fungerar som stöd till den affärsdrivande verksamheten och kontrollerar att SPP håller en god regelefterlevnad. Funktionen ska så långt det vara möjligt, behålla en oberoende ställning till den direkt affärsdrivande verksamheten, som sedermera ansvarar för att verksamhetsutövandet sker enligt lagar och regler.

Din Utmaning:

Din Bakgrund:


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00