Bankjurist | Länsförsäkringar Bank | Rekryteringar inom Finans

Bankjurist – Länsförsäkringar Bank

Observera att detta jobb som bankjurist är tillsatt.

Ligger denna tjänst nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Bankjuridik

Avdelning Bankjuridik arbetar brett inom ramen för Affärsenhet Banks verksamhet med juridisk rådgivning avseende de regelverk som gäller för bankverksamhet. Till Bankjuridik söker vi nu en Bankjurist.

 

Din utmaning

 

Stilistisk, analytisk och kommunikativ

För att vara framgångsrik i denna tjänst tror vi du är en person med jur kand-examen, gärna med tingsmeritering eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet och som har minst två års erfarenhet av juridiskt arbete vid bank. Du har en mycket god stilistisk, analytisk och administrativ förmåga samt behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och har hög arbetskapacitet. Vidare har du lätt för att samarbeta, har ett prestigelöst förhållningssätt och delar gärna med dig av dina kunskaper.

 

Sökord: bank, finans, försäkring, controller, reporting, corporate finance, consulting, investment banking, analytics, strategy, risk, compliance, quant, modelling, juridik


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00