Business Controller Movestic | Rekreyteringar inom Finans.

Business Controller – Movestic

Observera att detta jobb som Business controller är tillsatt.

Ligger denna tjänst som business controller nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Movestic söker landets bästa Business controller.

Business Controller hos Movestic, en unik möjlighet att arbeta med analys nära affär och försäljning. I rollen som Business Controller ges rätt kandidat möjlighet att se helheten, stötta vid strategiska beslut och hjälpa till att utveckla Movestics erbjudande.

Tjänsten ingår i en grupp om tre seniora specialister där fokus är strategi, utveckling och analys. En roll som är mycket synlig i organisationen med många olika kontaktytor runt om i hela verksamheten.

Arbetsuppgifter:

– Agerar affärsnära beslutsstöd till verksamhet och ledning

– Förbereda relevanta beslutsunderlag i form av business case, proaktiva analyser och prognoser

– Stödja verksamheten i att identifiera nya potentiella affärsmöjligheter

– Driva lönsamhetsfrågor i hela verksamheten

– Hjälpa till att driva och utveckla controllingarbetet, verksamhetsstyrningen och affärsplaneringen i linje med verksamhetens mål och strategier

Bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med 3-5 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som Business Controller eller som konsult inom strategi, revision eller Corporate Finance. Du har god erfarenhet av att arbeta med analys och är van att hålla i presentationer och skapa affärskritiska rapporter. Rätt kandidat har mycket goda kunskaper i effektivt arbete med Microsoft Officeverktyg, speciellt Excel och Power Point samt vana att arbeta med system och dataflöden. En mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Business Controller bör du ha en god förmåga att se helheten och sambandet mellan verkliga och ekonomiska frågeställningar. Du har förmågan att kunna omvandla siffror till ord på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt.

Då Movestic befinner sig i en expansiv och spännande fas trivs du även i en snabb och föränderlig miljö, präglad av en hög arbetsmoral och en glädje i att leverera.

 

Sökord: controller, affärsutveckling, revision, M&A, analys, försäkring, bank, kapitalförvaltning, strategi, budget, forecast, prognos, businesscontrol, kontroll, affärskontroller, CFO


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00