Rekrytering Affärsutvecklare | Movestic.

Affärsutvecklare – Movestic

Observera att denna tjänst som Affärsutvecklare är tillsatt.

Ligger denna tjänst som affärsutvecklare nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Rollen som Affärsutvecklare.

I rollen som Business Strategy Manager erbjuds man en unik möjlighet att arbeta med finansiell analys och styrning i ett integrerat samarbete med affärsverksamheten. I rollen är det viktigt att, i nära samarbete med VD, vilja och kunna driva de strategiska frågeställningarna med intressenter både internt och i omvärlden, samtidigt som du tar ansvar för utveckling och tillämpning av verktyg för planering, rapportering, kontroll och analys av affärsverksamheten. En riktigt unik möjlighet att lära sig försäkringsbranschen och bolaget för att på relativt kort sikt ta ett ännu större ansvar för koncernen. I rollen som Strategy Manager rapporterar man direkt till VD och huvudfokus i tjänsten kommer vara:

Ambition, analys och strategi

För att lyckas i rollen är Du mycket analytisk, driven och med ett stort intresse för affärer och processer. Vi tror att rätt kandidat har en ekonomi- eller ingenjörsexamen med fyra till fem års arbetslivserfarenhet, gärna från strategikonsultbranschen och med något eller några års erfarenhet från en linjeposition. Krav är ett stort intresse för affärer och en stor vilja att skapa och bygga affärer.

I rollen ställs stora krav på en stark analytisk förmåga och erfarenhet av att presentera information för både ledning och styrelse. Då Movestic befinner sig i en expansiv och spännande fas ska man trivas i en snabb och föränderlig miljö där man själv får vara med och skapa innehållet i tjänsten.

 

Sökord: bank, finans, försäkring, controller, reporting, corporate finance, consulting, investment banking, analytics, strategy, risk, compliance, quant, modelling


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00