Rekrytering Chefaktuarie | SPP | Blaq Group.

Chefaktuarie – SPP

Observera att denna tjänst som chefaktuarie är tillsatt.

Ligger denna tjänst som chefaktuarie nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


 

SPP söker nu en ny rutinerad Chefaktuarie eller en aktuarie som inom rimlig tid vill och har kapacitet att utvecklas till att uppfylla kraven för tjänsten. Som Chefsaktuarie innehar du en nyckelroll i att säkerställa det aktuariella arbetat samt fungera som myndigheternas främsta kontaktyta. Som Chefsaktuarie ingår man i avdelningen för Oberoende Riskkontroll som ansvarar för en oberoende övervakning och rapportering av bolagets risker samt agerar som stöd till styrelsen och VD. Avdelningen organiseras centralt under koncernens Chief Risk Officer och omfattar de nyckelfunktioner som krävs av kommande Solvens II regelverk: riskhantering, regelefterlevnad och aktuarie.

Aktuariefunktionen hos SPP utgörs av en Chefaktuarie som även registrerats som ansvarig aktuarie hos Bolagsverket. Aktuariefunktionen ska även uppfylla krav på kvalifikationer och gott anseende såsom de definieras i Solvens II regelverket.

Ditt ansvar:

Din bakgrund:

Personlighet

Som person är det viktigt att besitta en hög integritet, samtidigt som du skapar auktoritet i kombination med ett naturligt ledarskap.

Det är viktigt att rätt person är ambitiös, driven, affärsmässig med ett helhetsperspektiv samt utåtriktad, positiv och duktig på att skapa förtroende genom att på ett pedagogiskt sätt uttrycka sig väl inom alla nivåer på ett större företag.

God kommunikatör, både genom tal och skrift är ett absolut krav för att man ska passa i rollen och gruppen.

SPP är en mycket dynamisk och öppen arbetsplats, som både värnar om den enskildes utveckling och karriär samtidigt som man tar ett socialt ansvar som arbetsgivare.


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00