Rekrytering Compliance Manager | FCG | Blaq Group.

Compliance Manager – FCG

Observera att detta jobb som Compliance Manager är tillsatt.

Ligger denna tjänst som Compliance Manager nära din expertis? Har du kompetens inom compliance och försäkringar? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


FCG är ett konsultbolag specialiserat mot rådgivning till företag i finansbranschen; främst inom riskhantering, affärsprocesser och regelefterlevnad. FCG:s specialister är idag indelade i fem affärsområden, Risk, Kredit, Finans, Compliance och Outsourcing, som samlat möjliggör ett heltäckande specialisterbjudande till våra kunder.

Sedan starten 2008 har FCG vuxit kraftigt och vi kan nu räkna oss till en av de ledande rådgivarna i Sverige. För andra året i rad ligger vi i toppen bland Sveriges Superföretag och landade i år på plats 3 av de 496 Superföretag som utnämnts av Veckans Affärer i samarbete med Bisnode.

FCG:s avdelning för Compliance består av 17 personer i en grupp som växer och utvecklas hela tiden. En grupp specialister där den operationella kompetensen och leveransen alltid är i fokus. Nu söker vi enManager med inriktning försäkring inom Compliance.

Rådgivning | Implementering | Strategi

Vi arbetar tillsammans med våra viktigaste kunder i strategiska projekt – regelverk, analys och implementation. Här får du ta chansen att utveckla både din egen och vår kompetens genom daglig kontakt med Compliance hos de största aktörerna inom Liv-, Sak- och Återförsäkring. Led, arbeta och delta i projekt rörande de nyckelfrågeställningar som försäkringsbranschen möter just nu. I rollen ingår också att proaktivt identifiera förbättringsbehov och ge rådgivning hos våra kunder.

Vem är du? | Compliance, juridik och revision

Vi söker dig som är jurist eller ekonom med minst ett par års erfarenhet av regelverk och affärsverksamhet inom försäkringsområdet. Rätt kandidat har arbetat med compliance, juridik, revision eller konsultarbete inom den finansiella sektorn. Meriterande med kunskap om regelverk inom försäkring och/eller arbete inom Finansinspektionen.

Som person är du engagerad, driven och initiativtagande. För att lyckas i rollen är du en god kommunikatör och kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vid ett besök hos oss på FCG möter du resultatdrivna människor som trivs att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vi drivs av värdeskapande för våra kunder. Våra konsulter har en unik kompetens och förståelse för de utmaningar och krav som finansiella företag möter. Medarbetarna är FCG:s viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats som möjliggör flexibilitet, balans i livet och stora möjligheter till personlig utveckling. De flesta av våra konsulter har lång linjeerfarenhet från specialist- och ledarroller inom olika funktioner på finansiella företag. Våra konsulter har även lång erfarenhet från den myndighet som utöver tillsyn över branschen.


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00