Compliancechef - Marginalen Bank AB -

Compliancechef – Marginalen Bank AB

Observera att denna tjänst som compliancechef är tillsatt.

Ligger denna tjänst som compliancechef nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Marginalen Bank söker en erfaren och strategisk Compliancechef som rapporterar direkt till styrelse och VD med placering i Stockholm City. Rollen har även fullt personalansvar för Compliance funktionen.

Rätt person har nu möjligheten att vara med och vidareutveckla vår Compliancefunktion, där tydliga krav, ett högt tempo och affärsmannaskap utgör plattformen för vår affärside, att skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Compliancechefen ansvarar för samordning och rapportering i frågor som rör regelefterlevnad. Funktionen kontrollerar att Marginalen Bank håller en god regelefterlevnad samtidigt som den ska stödja den affärsdrivande verksamheten.

Din Utmaning:

Din Bakgrund:

Marginalen Bank har drygt 350 anställda i Sverige och har närmare 200 000 kunder. Vi har ett högt förtroende bland våra kunder och uppvisar en stabil lönsamhet. Vid utgången av 2014 visade vi ett positivt totalresultat på 74,4 miljoner kronor (efter skatt) och hade tillgångar till ett värde av 17,2 miljarder. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn, omfattas av insättningsgarantin och är ISO-certifierade. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB.

Sökord: compliance, jurist,juridik, legal, revision, bank, finans, försäkring, kredit, chef, AML


Tjänsten är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på de tjänster vi nu söker publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00