Digital Manager - Movestic -

Digital Manager – Movestic

Observera att detta jobb som Digital Manager är tillsatt.

Ligger denna tjänst nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Movestic växer och nu söker vi dig som vill vara med och driva den spännande utvecklingen av Movestics digitala kundkanaler i rollen som digital manager.

Din utmaning

Som digital manager har du en unik möjlighet att från början vara med att etablera, driva och vidareutveckla Movestics digitala kundkanaler. Det är en ny och spännande tjänst, där vi vill vidareutveckla vår affär genom att ligga i framkant i branschen vad gäller att utnyttja de digitala mediernas möjligheter. I rollen får rätt kandidat möjlighet att från grunden vara med och identifiera och beskriva kund- och affärsbehov för att sedan omvandla dessa till tekniska lösningar i nära samarbete med IT, marknad och sälj. Detta är en karriärtjänst där du från början tar det samordnande ansvaret för förvaltning och vidareutveckling av våra webbar och andra digitala kundkanaler, utifrån kundens helhetsperspektiv.  Du ska självständigt identifiera utvecklingsområden genom att följa upp användarbeteende, ta initiativ till kundtester, omvärldsbevaka och jämföra med andra i branschen.  Du ska även ansvara för kravställning och dokumentation samt projektleda vidareutveckling.

Din bakgrund och erfarenhet

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha:

Du förväntas även ha:

Dina personliga egenskaper

Vi vill att du är en proaktiv person som sporras av att jobba i projekt. Du är en visionärbyggare med ambitioner samtidigt som du kan se begränsningar och har god förmåga att prioritera. Det är viktigt att du har ett utpräglat projektledartänk, mycket starkt eget driv, stort engagemang samt en vilja och förmåga att ta eget ansvar. Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga.

 

Sökord: e-handel, e-commerce, bank, finans, försäkring, pension, rådgivning, projektledning, webbhandel, webbplattform,


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00