Finansiell kommunikationsspecialist till Ekonomiska sekretariatet -

Finansiell kommunikationsspecialist till Ekonomiska sekretariatet

Observera att detta jobb som finansiell kommunikationsspecialist är tillsatt.

Ligger denna tjänst nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Nu söker vi en Finansiell kommunikationsspecialist till Ekonomiska sekretariatet.

Din utmaning

Finansiella marknader, kommunikativ förmåga och ny information

Vi vill att du har relevant akademisk utbildning inom kommunikation alternativt ekonomutbildning med inriktning mot marknadsföring. För att lyckas i denna tjänst har Du arbetat med finansiell kommunikation i några år, meriterande är också erfarenhet av rådgivning till kunder på ett finansiellt institut eller marknadsföring relaterat till sparande. Du har ett gediget intresse och kunskap kring de finansiella marknaderna. Du brinner också för att formulera budskap på ett enkelt men kreativt sätt.

Som person har Du en utpräglad ansvarskänsla, är serviceinriktad, drivande och har ett prestigelöst och utåtriktat förhållningssätt. För att trivas tror vi att du har lätt för att samarbeta och lätt för att ta till dig ny information och tekniska verktyg.


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00