Försäljningschef Movestic -

Försäljningschef Movestic

Observera att denna tjänst som Försäljningschef är tillsatt.

Ligger denna tjänst som försäljningschef nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Med ökande marknadsandelar fortsätter Movestic att stärka sin position på den svenska försäkringsmarknaden. Nu söker vi en ny chef för försäljning. Tjänsten är strategiskt spännande och passar dig som vill anta utmaningen att öka vår tredjepartsdistribution ytterligare.
Din utmaning
Som chef för försäljning hos Movestic ansvarar du för en grupp om sex medarbetare inom försäljning av liv- och pensionsprodukter genom tredjepartsförsäljning. Tjänsten innebär ansvar för den totala förmedlade affären där du ansvarar för den övergripande strategin, det operativa genomförandet och deltagande i nyckelmöten. Ledarrollen innebär också utveckling och stöttning av medarbetarna i gruppen vilket skapar förutsättningar för att Movestics produkter får ett större genomslag hos våra samarbetspartners.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker en akademiker med cirka fem till tio års relevant erfarenhet från liv- och pensionsförsäkring och som har god erfarenhet av att arbeta med försäljning. Du har stor förståelse för hur de olika processerna inom försäkring och strategisk försäljning fungerar. Vi förutsätter att du har en gedigen erfarenhet från försäljning via förmedlare och att du även kan visa dokumenterade framgångar från detta då Movestics produkter exklusivt säljs via denna distributionskanal. Det är positivt om du redan har ett etablerat nätverk inom förmedlarkåren. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda andra personer inom försäljning och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar.

Dina personliga egenskaper
Du är en proaktiv person som sporras av att jobba mot mål och har ett stort intresse för kundkontakt och affärer. Du bidrar med positiv energi i gruppen och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du har affärssinne, ett strukturerat arbetssätt, ett starkt eget driv, stort engagemang och en utpräglad förmåga att ta eget ansvar. Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga och du förväntas resa några dagar varje månad.

I den här rekryteringen tar vi hjälp av Blaq. Du är välkommen att skicka din ansökan till Carl Tullberg på Blaq, carl.tullberg@blaq.se. Har du frågor om tjänstens innehåll är du välkommen att kontakta Carl, 0700-923905. Vi hanterar ansökningar löpande.
Sökord: försäkring, finans, bank, försäljning, sales manager, insurance, banking, distribution, distribution, säljchef,


Tjänsten är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på de tjänster vi nu söker publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00