Group Business Controller - Milvik AB -

Group Business Controller – Milvik AB

Observera att denna tjänst som Group Business Controller är tillsatt.

Ligger denna tjänst som Group Business Controller nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Din Utmaning:
I rollen som Group Business Controller ges du en unik möjlighet att utveckla och forma finansfunktionen och växa med bolaget. Denna nyckelroll rapporterar direkt till CFO och är baserad på huvudkontoret i Stockholmoch kommer också innebära möjlighet att resa till bolagets verksamhetsländer.. Tjänsten är mycket analytisk och affärsnära och är ny inom organisationen vilket innebär stora möjligheter att själv påverka utformningen av den.

– Prognoser, KPI-analyser och analys av månadsbokslut

– Utveckla, bygga och förbättra nuvarande prognos- och uppföljningsmodeller

– Strategiska business case, utreda och analysera framtida etableringar och genomföra marknadsanalyser

– Analytiskt stöd till de operativa verksamheterna globalt

Din Profil:
Vi söker dig som har en akademisk examen med minst 4 års erfarenhet från Business Control, Corporate Finance eller konsultativ verksamhet. Rätt kandidat är analytisk och detaljorienterad och trivs med att fatta beslut självständigt. Du är en avancerad användare av Microsoft Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av att bygga egna modeller och analytiska verktyg. Du har förmåga att skapa lättförstådda rapporter och brinner framför allt för att leverera resultat.

Engagerad, ansvarstagande och kommunikativ
Som person är du engagerad och ansvarstagande och trivs i att vara en expert inom organisationen dit många kommer vända sig med frågor. Du har en målinriktad och optimistisk inställning samtidigt som du är en affärsinriktad relationsbyggare och en stark problemlösare. Denna roll kräver mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på engelska; samt en utmärkt kommunikations- och presentationsteknik.

Denna roll är en unik möjlighet att tillhöra ett snabbväxande företag samt att vara med att bygga en bättre och tryggare framtid för personer från hela världen.

Sökord: corporate finance, strategy, management consulting, business control, affärskontroll, affärsstrategi, M&A, finans, bank, försäkring


Tjänsten är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på de tjänster vi nu söker publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00