Insurance Risk Officer -

Insurance Risk Officer

Observera att denna tjänst som Insurance Risk Officer är tillsatt.

Ligger denna tjänst som Insurance Risk Officer nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Är du en specialist inom försäkring och vill bredda din kompetens ytterligare?

I rollen som Insurance Risk Officer erbjuds möjligheten att få ett stort ansvar för området försäkringsrisk. Tjänsten är både kreativ som analytisk med ett drivande ansvar i projekt och processer. Ett seniort ansvar som ger rätt kandidat möjlighet att bredda sin specialistroll genom en unik helhetsbild över affär och riskanalys. Rollen erbjuder ett djup av komplexa utmaningar, men samtidigt en bredd av försäkringsrelaterade frågeställningar där hela verksamheten involveras. Var med och forma din egen framtida roll genom att föreslå och implementera nya processer och metoder för riskanalys och riskkontroll.

Din Utmaning

– Ansvara för den oberoende riskanalysen gällande försäkringsrisk
– Rapportera området försäkringsrisk till If´s riskkommitté samt styrelse och ledning
– Utveckla riskkontrollarbetet inom försäkringsriskområde
– Var delaktig i den strategiskt viktiga valideringen av vår interna modell

Är du rätt person?

Vi tror att rätt kandidat har gedigen erfarenhet av arbete med försäkringsaffären, gärna från områden som aktuariellt arbete eller pris- och produktanalys. Du har en akademisk examen med en kvantitativ inriktning och vill utvecklas vidare på en position med ett bredare ansvarsområde som ger större möjligheter inför framtiden. Vi ser erfarenhet av konsultativt och rådgivande arbete som meriterande, liksom erfarenhet av regelverket Solvency II.

Rätt kandidat har en god social kompetens och uttrycker sig mycket bra i tal och skrift på svenska och engelska.

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.


Tjänsten är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på de tjänster vi nu söker publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00