Investment Reporting Specialist, Länsförsäkringar AB Kapitalförvaltning -

Investment Reporting Specialist, Länsförsäkringar AB Kapitalförvaltning

Observera att denna tjänst som Investment Reporting Specialist är tillsatt.

Ligger denna tjänst inom Investment Reporting nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Nu söker vi en Investment Reporting Specialist till Ekonomiska sekretariatet. För rätt person innebär tjänsten en unik möjlighet att arbeta nära kapitalförvaltningens ledning och i interaktion med övriga seniora befattningshavare. Du rapporterar direkt till chefsekonomen.

Din utmaning

Finansiella marknader, kommunikativ och god organisationsförmåga

Vi vill att du har relevant akademisk utbildning, ekonomexamen eller motsvarande. Vi tror att rätt kandidat har 3-5 års arbetslivserfarenhet från bank, kapitalförvaltning eller konsultativt arbete, gärna med bakgrund från revision. För att lyckas i denna tjänst har du ett stort intresse för de finansiella marknaderna och arbete i finansiella institutioner. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du finner stort nöje i att formulera text för att kunna möta olika mottagare. Som person har Du en god organisationsförmåga, van att ha många bollar i luften samt en utpräglad ansvarskänsla, är strukturerad och noggrann. En drivande projektledare med ett prestigelöst och utåtriktat förhållningssätt.

Ledar- och medarbetarskap inom Länsförsäkringar AB

På Länsförsäkringar AB har vi en ledar- och medarbetarprofil som beskriver de förväntningar vi har på våra ledare och medarbetare. Utgångspunkten är våra värderingar – engagemang, tillit, öppenhet och professionalism. Syftet med profilerna är att utveckla din prestation och kompetens i en bra arbetsmiljö så att vi gemensamt når våra mål och bidrar till Länsförsäkringar ABs fortsatta utveckling.

Länsförsäkringar – en unik arbetsgivare
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag. Bolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB med lokaler på Gärdet i Stockholm. Länsförsäkringar AB med dotterbolag har länsförsäkringsbolagens uppdrag att driva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och sköta service på områden som ger skalfördelar och effektivitet. Vår organisation har satt en tydlig prägel på oss. I allt från hur vi prioriterar det dagliga arbetet och hur vi förvaltar våra kunders pengar – till hur vi samverkar i grupp och hur vi utvecklas som individer. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.


Tjänsten är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på de tjänster vi nu söker publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00