Rekrytering Insurance Risk Manager | IF Skadeförsäkring.

Insurance Risk Manager – IF Skadeförsäkring

Observera att detta jobb som Insurance Risk Manager är tillsatt.

Ligger denna tjänst som Insurance Risk Manager nära din expertis? Har du kompetens inom finansiell risk och försäkringar? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!

Är du en specialist inom försäkring och vill bredda din kompetens ytterligare?

I rollen som Insurance Risk Manager erbjuds möjligheten att få ett stort ansvar för området försäkringsrisk. Tjänsten är både kreativ som analytisk med ett drivande ansvar i projekt och processer. Ett seniort ansvar som ger rätt kandidat möjlighet att bredda sin specialistroll genom en unik helhetsbild över affär och riskanalys. Rollen erbjuder ett djup av komplexa utmaningar, men samtidigt en bredd av försäkringsrelaterade frågeställningar där hela verksamheten involveras. Var med och forma din egen framtida roll genom att föreslå och implementera nya processer och metoder för riskanalys och riskkontroll.

Din Utmaning

– Ansvara för den oberoende riskanalysen gällande försäkringsrisk
– Rapportera området försäkringsrisk till If´s riskkommitté samt styrelse och ledning
– Utveckla riskkontrollarbetet inom försäkringsriskområde
– Var delaktig i den strategiskt viktiga valideringen av vår interna modell

Är du rätt person?

Vi tror att rätt kandidat har gedigen erfarenhet av arbete med försäkringsaffären, gärna från områden som aktuariellt arbete eller pris- och produktanalys. Du har en akademisk examen med en kvantitativ inriktning och vill utvecklas vidare på en position med ett bredare ansvarsområde som ger större möjligheter inför framtiden. Vi ser erfarenhet av konsultativt och rådgivande arbete som meriterande, liksom erfarenhet av regelverket Solvency II.

Rätt kandidat har en god social kompetens och uttrycker sig mycket bra i tal och skrift på svenska och engelska.


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00