Rekrytering Risk Officer | IF Skadeförsäkring.

Risk Officer, Gruppchef -IF Skadeförsäkring

Observera att detta jobb som Risk Officer är tillsatt.

Ligger denna tjänst som Risk Officer nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


 

Vill du leda och ansvara för en grupp kompetenta Risk Officers?

Arbeta med breda och strategiska riskfrågor på ett av Nordens största försäkringsbolag.

Risk Control Sverige består av 5 personer med specialkompetens inom risk. Vi söker nu rätt kandidat för tjänsten som ledare. Du har fullt personalansvar och rapporterar direkt till Head of Risk Control and Reporting för If P&C Insurance.

-Leda och ansvara för gruppen Risk Control Sweden
-Utveckla ramverket för Risk Control
-Supportera och stöd affären i riskrelaterade frågor

Är du rätt person?

Vi tror att rätt kandidat har gedigen erfarenhet av arbete med risk på försäkringsbolag, bank Finansinspektionen eller annat finansiellt institut. Du har specialistkompetens gällande försäkringsaffären och analys av risker och processer från detta område. Vi söker dig som idag arbetar med såväl strategiska som operativa riskfrågor och vill utvecklas vidare på en ledande position med ett bredare ansvarsområde. Vi ser erfarenhet av konsultativt och rådgivande arbete som meriterande, och vi tror att du är en naturlig ledare.

En god förmåga att presentera komplexa ämnen på ett pedagogiskt, begripligt och tilltalande sätt är viktigt, likaså en utvecklad social kompetens. Rätt kandidat uttrycker sig mycket bra i tal och skrift på svenska och engelska.

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00