Senior Fondanalytiker åt Movestic -

Senior Fondanalytiker åt Movestic

Observera att denna tjänst som Fondanalytiker är tillsatt.

Ligger denna tjänst som fondanalytiker nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Movestic växer och söker nu en senior fondanalytiker – en spännande tjänst där du får arbeta nära förvaltningen och besluten.
Har du de kvalifikationer som vi letar efter så har vi ett spännande jobb på en omväxlande och utvecklande arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
Som fondanalytiker kommer du att utgöra en viktig del av teamet bakom vår framgångsrika externa förvaltning. Du kommer att arbeta nära andra seniora analytiker och förvaltare med att identifiera de fonder som maximerar Movestics kunders långsiktiga avkastning. Movestic har haft en fantastisk utveckling de senaste åren och denna rekrytering är en del av denna offensiva expansion. I rollen rapporterar du direkt till Head of Fund Selection, och ingår i en grupp om tre personer med ansvar för fondanalysen. Fund Selection ansvarar för att analysera och utvärdera fonder över hela världen, på alla marknader.

Din utbildning och bakgrund
Detta är ett unikt tillfälle att från början ta en nyckelroll inom kapitalförvaltningen, vilket för rätt kandidat kan innebära en spännande möjlighet att växa med tjänsten.

Du som söker tjänsten har:

– Universitetsexamen eller motsvarande – gärna inom finans eller ekonomi.
– Minst fem års erfarenhet av fondanalys eller fond-i-fond förvaltning, gärna från fondbolag, försäkringsbolag eller annan kapitalförvaltare.
– Haft ett brett ansvar och självständigt arbetat med och presenterat din analys.
– Ett stort intresse för finansmarknaden med en vilja att komma med egna idéer.
– Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Dina egenskaper
Vi vill att du är en driven person som gör allt för att lära och utvecklas, samtidigt som du vill ta ansvar och leverera mätbara resultat. I rollen krävs att man stundtals förväntas arbeta under press med många kontaktytor både intern och externt. Dessutom måste man uppskatta att verka inom en mindre organisation där man snabbt kan få genomslag, vilket också betyder att det inte finns rutiner för alla situationer. Tjänsten ställer krav på såväl analytisk som kommunikativ förmåga och du förväntas vara en lagspelare med ett stort engagemang.

Sökord: kapitalförvaltning, asset management, portföljförvaltning, aktier, macro, analys, analytiker, research, hedge fund, fund selection, fund management, ALM


Tjänsten är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på de tjänster vi nu söker publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00