Senior Underwriter | Ace Group | Rekrytering av Blaq.

Senior Underwriter – ACE Group

Observera att detta jobb som Senior Underwriter är tillsatt.

Ligger denna tjänst som Senior Underwriter nära din expertis? Har du kompetens inom finansiell risk? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


 

Gruppen Accident & Health Underwriting arbetar nära affären, mäklare och partners, för att förstå och utveckla lönsamheten och nya affärsområden. Vi tänker utanför boxen och den traditionella produktprofilen och distributionskanalen.

I roller som Senior Underwriter erbjuds möjligheten att få ett stort ansvar inom en spännande funktion i utveckling. Förutom ditt huvudsakliga ansvar inom underwriting har du här en möjlighet att vara med och påverka affär och produkter strategiskt. Tjänsten är både kreativ som analytisk och erbjuder ett djup av komplexa utmaningar, men samtidigt en bredd av försäkringsrelaterade frågeställningar.

-Underwriting mot vår nuvarande affär samt potentiella nya kunder
-Arbeta med lönsamhet och risker samt vidareutveckla våra riktlinjer och processer
-Genomföra analyser, riskbedömningar, och premiesättningar
-Ta det seniora ansvaret genom att utveckla och stötta gruppens mer juniora underwriters

Din bakgrund:

Vi tror att rätt kandidat för detta uppdrag har arbetat med underwriting och affärsutveckling i försäkringsbranschen. Mycket meriterande med god produktkunskap inom områden som olycksfall, kritisk sjukdom, rese- eller motorförsäkring.  Du talar och skriver engelska flytande samt uppskattar att arbeta i en föränderlig och internationell miljö. Vi vill att du är en proaktiv person som sporras av att jobba mot mål, är analytisk och har ett stort intresse för kundkontakt och affärer.


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00