Rekrytering inom Solvency II, Risk Manager till anonym kund.

Solvency II, Risk Manager till ej officiell aktör.

Observera att detta jobb som Risk Manager inriktning Solvency II är tillsatt.

Ligger denna tjänst nära din expertis? Har du kompetens inom specifikt Solvency II? Då efterfrågan är hög ser vi gärna kvalificerade intresseanmälningar! Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar.


Vi söker för kunds räkning en konsult som ska vara risk manager i minst 6 månader med start omgående. Bolaget är ett mindre SAK försäkringsbolag med placering i Solna. Rollen rapporterar till CFO och kommer arbeta nära den övriga aktuariefunktionen.

I roller som Risk Manager erbjuds möjligheten att få ett stort ansvar inom en spännande funktion i utveckling. Tjänsten är både kreativ som analytisk med ett drivande ansvar i projekt och processer. Rollen erbjuder ett djup av komplexa utmaningar, men samtidigt en bredd av försäkringsrelaterade frågeställningar där hela verksamheten involveras.

Din utmaning

– Solvens II-regelverket samt regelverk rörande SAK försäkringsbolag

– Granska och identifiera operativa risker i verksamheten

– Utveckla internt kontrollsystem, policyarbete samt rapportering till styrelse och ledning

– Förbättra och utföra uppföljning av finansiella risker och utvärdera portföljens risker

– Risk rapportering samt incident rapporter och hantering av databas

Som person bör du trivas i att arbeta i team för att nå gemensamma mål, men samtidigt vara initiativrik, självgående och van att ta ansvar. Viktigt är att kunna se sin egen roll i ett större sammanhang och gilla att arbeta i en föränderlig miljö.


Observera att denna tjänst är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på alla de tjänster vi rekryterar publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00