Systemspecialist Finansiell Risk, Länsförsäkringar Bank -

Systemspecialist Finansiell Risk, Länsförsäkringar Bank

Observera att denna tjänst som Systemspecialist är tillsatt.

Ligger denna tjänst inom finansiell risk nära din expertis? Via vårt webbaserade rekryteringsverktyg söker du våra lediga tjänster. Om vi inte har någon tjänst som passar för tillfället ser vi gärna spontana ansökningar. Välkommen med din ansökan!


Länsförsäkringar Bank erbjuder rätt kandidat en unik karriärmöjlighet att utifrån en systemroll få arbeta med dagens mest relevanta och intressanta regelverk genom att driva och leda bankens systemutveckling i samverkan med verksamheten, arkitekter och leverantörer. I denna seniora möjlighet kommer du att ha många externa kontakter, driva genomförande av beställningar och agera expert för bankens applikationer inom området Risk Management vars ansvar är att kontrollera och hantera risk, kapital och likviditet.

Om jobbet

Som System Specialist inom finansiell risk drivs du av att få arbeta med utveckling och fördjupa dig i systemfrågor inom en spännande del av Länsförsäkringar Bank. Du har en nyckelroll i att säkerställa att bankens riskapplikationer utvecklas på rätt sätt samt fungerar som systemleverantörernas främsta kontaktyta.

Ansvara för att granska krav samt ge stöd i testarbetet
Ansvarig beställare hos externa leverantörer, följer upp samt säkerställer kvalitén
Arbeta strategiskt för att säkerställa framtida behov, tillgänglighet och säkerhet

Vem är du?

Akademiker och då gärna som ingenjör eller motsvarande med minst tre års relevant erfarenhet av systemnära arbete, gärna inom finansiell risk, i en linjeroll eller som konsult
Kunskaper om finansiella regelverk och med erfarenhet av att arbeta i projekt
Meriterande med erfarenhet från en beställarorganisation där utveckling och förvaltning varit utlagd på externa parter
För att lyckas i rollen krävs en god kommunikativ förmåga, i tal och skrift på svenska och engelska samt ha en känsla för service och samarbete då rollen har många kontaktytor, både externt och internt. Du är självständig, drivande, resultatorienterad och inspireras av samarbete med andra.

Om oss
Länsförsäkringar Bank är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB.
Bank IT är en del av avdelningen Produkt & Process som ansvarar för utveckling och förvaltning av bankens produkter och koncept samt bankens samlade IT-verksamhet. Vi har blivit utnämnda till banken med nöjdast privatkunder 2015.

Vi erbjuder dig en unik arbetsgivare – våra kunder
Det gör att engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Välkommen till en arbetsgivare som inte är som alla andra!

Frågor om tjänsten
Frågor rörande tjänsten tas emot av ansvarig rekryteringskonsult Joakim Isaksson 0736-87 39 05

Länsförsäkringar – en unik arbetsgivare
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.


Tjänsten är tillsatt. Följ oss på LinkedIn för att bli uppdaterad på de tjänster vi nu publikt.

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00