Lediga jobb inom bank, finans och försäkring.

Skicka gärna in ditt CV

Blaq Group rekryterar kvalificerade tjänster åt många av Sveriges ledande aktörer inom bank, finans och försäkring. Genom att registrera ditt CV hittar vi dig när din specifika kompetens efterfrågas.  Rätt profil vid rätt tillfälle innebär en sannolik skjuts framåt i karriären, och vi påbörjar alltid rekryteringsprocesser med vårt eget nätverk. Du ökar helt enkelt dina chanser att bli headhuntad.

Även bredare och mer juniora profiler är av stort intresse och var inte rädd att göra en spontanansökan!
Är du konsult och framförallt intresserad av interimsuppdrag? Anmäl dig nedan!
Ansökan Interimkonsult

Lediga jobb finans

Vill du arbeta med juridiska frågor i en spännande och utvecklande miljö där du tydligt bidrar till bankens enhet för stora företag och finansiella institutione...Läs mer »
Max Matthiessen är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. Våra rådgivare, administratörer och specialister har lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare och pri...Läs mer »
SEB Investment Management (IM) är en av de största kapitalförvaltarna i Norden. Vi erbjuder en bred palett av fonder samt skräddarsydd förvaltning för såväl privatkunder som instit...Läs mer »
AK Nordic AB är ett kreditmarknadsbolag under finansinspektionens tillsyn med tillstånd sedan 1996. Bolagets verksamhet är inriktad på förvärv och förvaltning av kreditportföljer o...Läs mer »
AK Nordic AB är ett kreditmarknadsbolag under finansinspektionens tillsyn med tillstånd sedan 1996. Bolagets verksamhet är inriktad på förvärv och förvaltning av kreditportföljer o...Läs mer »
Trivs du i centrum av utveckling, affär och strategi? Har du erfarenhet av projektarbete, kravmetodik och agilt arbetssätt? Då kan rollen som Product Owner inom Länsförsäkringar Ba...Läs mer »
Carnegie Fonder grundades 1988 och har idag ett förvaltat kapital på 100 miljarder kronor. Det gör oss till en av landets största fristående fondförvaltare. Alla våra fonder är akt...Läs mer »
Hoist Finance grundades år 1994 och nådde en viktig milstolpe år 1996 i samband med att dåvarande dotterbolag Hoist Kredit AB (publ) fick kreditmarknadslicens från Finansinspektion...Läs mer »
Vi söker nu en driven och strategisk Market Compliance Director till en ny och spännande roll som ansvarig för Compliance-funktionerna i Sverige, Norge och Danmark. Rollen är place...Läs mer »
Chief Risk Officer (CRO) till AIF-förvaltare i snabb tillväxt med populära fonder & efterfrågade produkter. Finserve Nordic är ett förvaltningsbolag och ett förvaltarhotell som...Läs mer »
Blaq Group levererar Sveriges ledande kandidater till kvalificerade tjänster inom finanssektorn. Till våra kunder inom bank, finans och försäkring har vi ett löpande behov av dukti...Läs mer »
På Freetrade tycker vi att investeringar ska vara tillgängliga för alla. Att investera är ett av de bästa sätten att öka dina besparingar och skapa ekonomisk trygghet, men många mä...Läs mer »
Swedbanks Corporate Finance erbjuder finansiell rådgivning till företagsförvärv samt aktiekapitalmarknaden, inklusive IPOs och kapitalanskaffning. Med stöd från det strategiska par...Läs mer »
Pepins gör det möjligt för alla att investera i den snabbast växande delen av ekonomin – spännande tillväxtföretag. Tillsammans hjälper vi företag att växa, skapa fler jobb och gör...Läs mer »
Landshypotek Bank är en annorlunda bank med en stor uppgift där medarbetarna är avgörande för vår framgång. Landshypotek Bank utgörs av cirka 200 engagerade medarbetare på 19 konto...Läs mer »
Do you want to work with real quantitative credit risk analysis in a true international environment? Here is the opportunity for the analytical candidate with a substantial interes...Läs mer »
SEB har sedan länge sett till att leverera högt kundvärde och stabil bankverksamhet på den svenska marknaden. Som en del i detta är en effektiv och rättvis prissättningsstrategi ho...Läs mer »
Swedbanks Accounting Development-team agerar som SME:s (Subject Matter Experts) och jobbar med utvecklingsarbeten relaterat till redovisning. Gruppen driver agendan för redovisning...Läs mer »
Har du erfarenhet av kreditriskmodeller och vill ta nästa steg i en roll med mycket eget ansvar och där du får bredda din kompetens ytterligare? Nu söker Länsförsäkringar Bank en R...Läs mer »

Kontakt

Namn

E-post

Ämne

Meddelande

Blaq Group AB Regeringsgatan 111 111 39 Stockholm info@blaq.se 08 550 842 00